Gurihuset

Gurihuset, gårdens sjarmerende hovedhus, ble bygd i 2006 på den gamle halvmeter tykke steinmuren. Utvendig er det en nøyaktig kopi av det opprinnelige huset, og innvendig er mye av den originale arkitekturen beholdt med vegger, gulv og tak i furu. Innredningen er i 1950-stil med preg av Art Deco blandet med tradisjonelle bondeantikviteter og malerier. En flott klebersteinpeis er midtpunktet i dette koselige rommet som kombinerer stue, spisestue og kjøkken. Her kan man umiddelbart føle seg hjemme. Ingen tvil, Gurihuset har sjel!

picture2
img_gh_14
picture2.2
img_gh_04
img_gh_05
img_gh_07

Kjøkkenet er fullt utstyrt og har håndlagde skap, skuffer og bar; kjøkkenbenk av granitt og gulvvarme. Det har alle moderne bekvemmeligheter: innebygd stekeovn, keramisk platetopp, kjøkkenvifte, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, kjøleskap og oppvaskmaskin.


I Gurihuset fins det også satelitt TV, vaskemaskin og sentralstøvsuger.

img_gh_06

 

Gurihuset har soveplass til maksimum 9. Der er 3 soverom, et med dobbeltseng og ekstra seng (165cm lang), og to med to enkeltsenger som kan settes sammen til dobbeltseng. Om nødvendig kan to gjester sove i stuen (divan og 165cm lang uttrekkseng).

img_gh_10
img_gh_11
img_gh_12

Gurihuset har to flisbelagte bad – et med dusj, vask og toalett – det andre med vask og toalett, begge med behagelig gulvvarme.

img_gh_09

På uteplassen av massiv stein, kan man nyte måltid, soling, lesing eller bare absorbere freden og den dramatiske naturen.

img_gh_14