Selskap

event_3Det fins mange muligheter på Dybing Farm til feiring av bryllup, konfirmasjon, barnedåp, fødselsdag, bryllupsdag, julebord, klasse- eller firmafest, etc.

De tre bygningene, Siristova, Pederlåven og Gurihuset, kan tilpasses både en-dags tilstelninger og arrangementer med overnatting. Hvert hus har sin egen spesielle atmosfære og karakter med mange vakre kunstneriske detaljer.

 

Du kan leie ett, to eller alle tre. Det er sengeplass til 27 gjester, 18 senger i 9 dobbeltrom plus 9 oppredninger på hems e.l.

 

 

Pederlåvens selskapslokale har en kapasitet på inntil 40 gjester til bords. Dette rommet med panoramautsikt, to store vakre lysekroner og andre overraskelser, er elegant. Blakken-stallen, den pub-liknende kjelleren er nostalgisk, men “ruggedly beautiful” i tre, lær og stein. Etter middag anbefales et besøk I Blakken-stallen for sosialt samvær og god drikke.

Siristova, kronjuvelen vår, har bordplass til 10-20 gjester. Utsikten er flott med direkte utgang til ekstra stor balkong. Under balkongen er det en koselig uteplass med grill-sted, massiv peis, steinbenker (m/puter) og et solid tømret eikebord til 12.

Gurihuset, en sjarmerende kopi av gårdens opprinnelige hovedhus, passer for mindre grupper på 8-10 gjester. Når du kommer inn i Gurihuset, vil du minnes barndommens koselige besøk hos bestemor. Gurihuset har sjel!

Du kan selv være ansvarlig for festmåltidet eller bli servert på kongelig vis av dyktige og kreative kokker som vi samarbeider med:

  • Master Chef Rune Løyning, Åna-Sira
  • Travelling Chef Inge Anda, Stavanger
  • Tapas ekspert (og mer) Camilla Haneberg, Hauge

Dybing Farm har alle rettigheter.

 

event_6

Vårt oppriktige ønske er at din spesielle anledning blir et minne for livet.

Vennligst kontakt oss med ønsker og behov.

Flere bilder og mer informasjon om hvert enkelt hus finner du under Siristova, Pederlåven/Blakken-stallen og Gurihuset.

 

Hjertelig velkommen til Dybing Farm – at the lake

 

 

 

 

 

 

 


siri_kjokken_3 img_siristova_fireplace2 terasse_w500_folder