Kurs & Teambuilding

Teambuilding - Kurs - Seminar

Dersom du synes at hoteller blir for store, for like og for støyende, er Dybing Farm med sin uformelle hjemmekoselige, men likevel elegante atmosfære, et flott alternativ for et vellykket samvær.

Stadig flere foretrekker å holde teambuilding, kurs og seminar i et miljø som gir fred og ro til arbeid, avkobling og inspirasjon.

De tre bygningene, Siristova, Pederlåven og Gurihuset, kan tilpasses både en-dags arrangementer og sammenkomster med overnatting. Den koselige, intime atmosfæren har en positiv effekt på de som deltar i aktiviteter som teambuilding, kurs, ”brainstorming”, osv. I disse dramatiske, men fredelige omgivelser er alt tilrettelagt for kreative prosesser og samarbeide.

Hver bygning er unik med mange håndlagde og kunstneriske detaljer. Man kan leie en, to eller alle tre.

Det er sengeplass til 27 gjester, 18 senger i 9 dobbeltrom plus 9 oppredninger på hems e.l.

 

konferansebord
img_bs_04

Pederlåvens konferanserom har en kapasitet på inntil 40 personer. Dette rommet er dramatisk med panoramautsikt, to store vakre lysekroner og andre hyggelige overraskelser. Blakken-stallen, den pub-liknende kjelleren, er nostalgisk, men “ruggedly beautiful” i tre, lær og stein. Etter dagens program anbefales et besøk i Blakken-stallen for sosialt samvær og god drikke.

siri_kjokken_3 img_siristova_fireplace2 terasse_w500_folder

 

Siristova, kronjuvelen vår, har plass til 10-20 personer. Utsikten er flott med direkte utgang til en ekstra stor balkong. Under balkongen er det en koselig uteplass med grill-sted, massiv peis, steinbenker (m/puter) og et solid tømret eikebord til 12.

 

Gurihuset, en sjarmerende kopi av gårdens opprinnelige hovedhus, passer for mindre grupper på 8-10 personer. Når en kommer inn i Gurihuset, vil man minnes barndommens koselige besøk hos bestemor. Gurihuset har sjel!

Dere kan selv være ansvarlig for måltider eller bli servert på kongelig vis av dyktige og kreative kokker som vi samarbeider med:

 • Master Chef Rune Løyning, Åna-Sira

 • Travelling Chef Inge Anda, Stavanger

 • Camilla Haneberg, Hauge – ekspert på tapas m.m.

Dybing Farm har alle rettigheter.

 

Forslag til “teambuilding” aktiviteter

 • Matkurs ved Master Chef Rune Løyning
 • Kjøkkenteater ved Travelling Chef Inge Anda
 • Tapaskurs m.m. ved Camilla Haneberg, Hauge
 • “Livskvalitet” ved Rune Løyning
 • Vandring på naturskjønne stier med lokalkjente guider og historikere, Arvid Hammersmark eller Arne Omdal
 • “Opplev Dalane” stien – den populære århundregamle ferdselsåren går forbi Dybing Farm
 • Gullbergtuva – flott utsiktspunkt ( helt til Nordsjøen)
 • Utallige andre interessante turmål/utflukter

 

Dybing Farm har båter og kanoer til utlån - mye fin fjellaure i det krystallklare Dybingvannet

 

 

Vårt oppriktige ønske er at en sammenkomst (stor eller liten) på Dybing Farm blir vellykket. Vennligst kontakt oss med ønsker og behov og vi vil gjøre vårt aller beste for å imøtekomme disse. Flere bilder og mer informasjon om hvert enkelt hus finner man under Siristova, Pederlåven/Blakken-stallen og Gurihuset.

 

Velkommen til Dybing Farm – on the lake